Chocolade maken in Utrecht


Hier scoort u mee bij uw collega's: Na het welkomstdrankje volgt u samen chocoladeworkshop. Een lekker etentje is een geslaagde afsluiting van dit bedrijfsuitje in Utrecht:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • Diner (3 gangen keuzemenu) in het centrum

Hier begint uw personeelsuitje in Utrecht

Utrecht is een populaire stad voor een personeelsuitje omdat het centraal ligt en goed bereikbaar is. Maar dat is niet het enige... De schitterende grachtenpanden en de historische wervenkelders met terrasjes pal aan het water vind je alleen hier. In een restaurant in hartje stad komt u samen. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna maakt u kennis met de patissier die uw groep begeleidt. 

Introductie chocoladeworkshop 

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Waarom is chocolade lekker maar een cacaoboon niet? Wat zeggen de verschillende percentages? Tijdens deze introductie laat hij uw groep uitgebreid proeven. Wat vindt u de lekkerste chocolade? Hierna legt hij uit hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan het werk! U gaat de bonbons vullen. Bij het samenstellen van de bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Of een combinatie natuurlijk! 

Geslaagd resultaat: doosje bonbons

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

3 gangen keuzemenu 

In een van de leukste restaurants van Utrecht gaat u samen uit eten. Bij dit driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. We werken nauw samen met verschillende partnerrestaurants in Utrecht. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen met dit personeelsuitje. Eet smakelijk!

Review Chocoladeworkshop in Utrecht

SOFIE Sociaal Fiscaal Internationale Expertise: "Dank voor jullie service m.b.t. het uitje gisteren, wij kijken terug op een zeer geslaagde en goed verzorgde dag. Ook onze complimenten aan de patissier, erg interessant en leuk was de workshop!"

Trakteer uw collega's op dit smakelijke bedrijfsuitje in Utrecht!

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in het centrum

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie